Block & penna

Gratis offert

Få offert inom 48h

Kontakta oss

Maila oss

info@e22flytt.se

Telefon

Kontakta oss

0733-24 27 90

Välj en sida

Vi flyttar dig runt hela Skåne med fokus på Sölvesborg och Kristianstad

Vår flyttfirma hjälper dig med flytten runt om i hela Skåne oavsett vart du bor. Att flytta kan vara ett jobbigt och tidskrävande projekt men med oss blir det enkelt och smidigt. Du väljer själv hur omfattande hjälp du behöver oavsett om du ska flytta lite eller mycket. Vi hjälper dig som privatperson men också dig som behöver hjälp med företagsflytten.

Pålitlig och säker flyttfirma i Skåne

Privatflytt

Är det dags att flytta? Att flytta kan vara både tidskrävande och fysiskt jobbigt. Att bära tunga lådor och kartonger upp och ner för trappor kan också skada dig som inte är van vid tunga lyft. Med lång erfarenhet i ryggen finns vi där för dig som behöver hjälp med din flytt. Vi har hjälpt privatpersoner runt om i hela Skåne med att flytta effektivt och smart. Vår personal är utbildade, erfarna och är därmed säkerhetsmedvetna. När du flyttar ditt bohag via oss kan du alltid känna dig trygg med att det hanteras säkert och med omsorg. Skulle något uppstå är ditt flyttlass alltid försäkrat via oss.

 

Vi skräddarsyr flytten utifrån dina behov

Hos oss är kundnöjdheten det viktigaste vi har och vi arbetar alltid för att nå 100% kundnöjdhet. För att kunna hjälpa er på bästa sätt skräddarsyr vi flytten utifrån dina behov. Om du behöver hjälp med enskilda moment såsom bärhjälp eller transport av enskilda möbler eller annat är detta inte något problem. Skulle du hellre vilja ha en helhetslösning och få hjälp med hela ditt flyttlast kan vi självklart även hjälpa dig med detta. Hos oss levererar vi service och kvalité av högsta klass.

Flyttfirma Skåne
Företagsflytt Skåne

Företagsflytt med flexibiltet till ert arbete

Vår flyttfirma i Skåne hjälper ditt företag med flytten oavsett vart ni ska flytta. När man ska flytta sin verksamhet är det många faktorer som man måste ta hänsyn till. Genom att ta hjälp av erfaren och flexibel flyttfirma blir företagsflytten mycket smidigare och kräver mindre tid från er vilket ger er mer tid över till ert arbete.

Vi har genom åren utfört såväl enkla som mer avancerade kontorsflyttningar och vi har lång erfarenhet och rätt kompetens som krävs för att kunna genomföra en kontorsflytt smidigt och enkelt.

En behaglig kontorsflytt med professionell personal

Vid en företagsflytt och verksamhetsflytt vet vi vikten i att kunna arbeta professionellt och flexibelt. Hos oss har vi erfaren personal som alltid levererar maximal logistik där vi arbetar flexibelt till era arbetsrutiner. På så sätt kan ni fortsätta fokusera på ert arbete under flytten.