Block & penna

Gratis offert

Få offert inom 48h

Kontakta oss

Maila oss

info@e22flytt.se

Telefon

Kontakta oss

0733-24 27 90

Välj en sida

Flytt i Skåne och Blekinge!

Vår flyttfirma hjälper dig att flytta i Skåne och Blekinge. Oavsett om du bor i Karlskrona, Karlshamn, Kristianstad eller Sölvesborg  Att flytta kan vara ett jobbigt och tidskrävande projekt men med oss blir det enkelt och smidigt. Du väljer själv hur omfattande hjälp du behöver oavsett om du ska flytta lite eller mycket. Vi hjälper dig som privatperson men också dig som behöver hjälp med företagsflytten.

Undvik ryggont och stress, vi avlastar dig och gör din flytt bekymmerslös och enkel.

När det är dags för ditt nya kapitel

En flytt känns ofta som ett nytt kapitel i livet och en spännande förändring. Men att flytta kan vara tidskrävande och ibland kan det kännas som tiden inte räcker till, ett evigt packande och flyttstäd som tillkommer. Behöver du även boka flyttbil, lyfta tunga lådor och otympliga möbler är det ett projekt i sig. Då kan det vara skönt att få en hjälpande hand. Vår flyttfirma erbjuder den hjälpande handen. Vi tar hand om allt från packning, flyttstäd och själva flytten oavsett om du bor i liten lägenhet eller stort hus. Kontakta oss med information om ditt hem och vad du vill ha hjälp med så skickar vi en kostnadsfri offert på flytten

Vi skräddarsyr våra tjänster efter ditt behov

Vi är flexibla och ser alltid till kundens bästa genom att anpassa våra flytttjänster efter dina behov och önskemål. Om du behöver assistans till ett specifikt moment, exempelvis bärhjälp alternativt transport av enstaka ting är det inga problem. Är du i behov av en helhetslösning där både packning av tillhörigheter, städ, transport och uppackning är inkluderat kan E22ans flyttfirma erbjuda även det till dig. Oavsett om du flyttar inom samma kvarter eller om du styr flyttlasset till andra sidan landet hjälper vi dig!

E22 Flytt & Bud arbetar över hela Sverige och har möjlighet att hjälpa dig med flytt även om sträckan är lång. Vi strävar efter att alltid leverera service av högsta kvalité och ser inget problem som för stort. Har du några frågor kring hur vår flyttfirma kan hjälpa dig med din flytt? Kontakta oss på telefon eller mail så skräddarsyr vi våra tjänster efter ditt behov!

Vilka fördelar finns det med att anlita E22ans Flytt och bud för att flytta?

Att anlita ett privat företag för att flytta kan ha flera fördelar. Vi som professionellt företag har erfarenhet och kompetens inom området och kan därför utföra en snabbare och mer effektiv flyttning än om du skulle göra det själv. Vi har också tillgång till rätt utrustning och fordon för att transportera dina ägodelar på ett säkert sätt.

Vi som specialiserar oss på flyttning har också försäkringar som kan skydda mot skador på dina ägodelar under transporten. Detta ger dig extra trygghet och säkerhet när du anlitar oss.

Spar din tid och energi

Slutligen kan vi spara tid och energi för dig som kund. Du behöver inte oroa dig för att hyra fordon, packa och transportera tunga flyttkartonger eller handskas med andra praktiska problem som kan uppstå under flyttprocessen.

Istället kan du luta dig tillbaka och låta professionella ta hand om allt åt dig på ett smidigt och effektivt sätt!

Pålitlig och säker flyttfirma

Privatflytt

Är det dags att flytta? Att flytta kan vara både tidskrävande och fysiskt jobbigt. Att bära tunga lådor och kartonger upp och ner för trappor kan också skada dig som inte är van vid tunga lyft. Med lång erfarenhet i ryggen finns vi där för dig som behöver hjälp med din flytt. Vi har hjälpt privatpersoner runt om i hela Skåne och bleking med att flytta effektivt och smart. Vår personal är utbildade, erfarna och är därmed säkerhetsmedvetna. När du flyttar ditt bohag via oss kan du alltid känna dig trygg med att det hanteras säkert och med omsorg. Skulle något uppstå är ditt flyttlass alltid försäkrat via oss.

Vi skräddarsyr flytten utifrån dina behov

Hos oss är kundnöjdheten det viktigaste vi har och vi arbetar alltid för att nå 100% kundnöjdhet. För att kunna hjälpa er på bästa sätt skräddarsyr vi flytten utifrån dina behov.

 I vårt arbete ser vi till att alla dina tillhörigheter hanteras noggrant och med varsamhet, så att inget går sönder eller kommer bort. Du ska känna att dina ägodelar är i trygga händer hos oss. Viktigt för oss är kundnöjdhet, du ska kunna lita på att vi håller vad vi lovar och arbetar tills du som kund är nöjd. Du som anlitar E22 har därför alltid nöjd-kund-garanti.

Det innebär att om du inte skulle vara nöjd med vårt arbete har du alltid har rätt till återgäldning av fel och brister. Vi kommer till dig och löser problemet utan extra kostnad inom 48 timmar upp till 7 dagar efter utfört arbete. 

Bärhjälp, transport eller hjälp med hela flyttlastet

Om du behöver hjälp med enskilda moment såsom bärhjälp eller transport av enskilda möbler eller annat är detta inte något problem. Skulle du hellre vilja ha en helhetslösning och få hjälp med hela ditt flyttlast kan vi självklart även hjälpa dig med detta. Hos oss levererar vi service och kvalité av högsta klass.

Flyttfirma Skåne
Företagsflytt Skåne

Företagsflytt med flexibiltet till ert arbete

Företagsflytt är en omfattande process och avgörande är att allt sker enligt tidsplan så er produktion inte behöver avstanna. Då är det viktigt att erhålla rätt kompetens så er flytt kan gå så effektivt och friktionsfritt som möjligt. Med över 10 år i branschen har vi genomfört enkla och mer avancerade företagsflyttar, därför kan vi med säkerhet säga att vi besitter den kompetens som krävs. Med god service och erfaren personal jobbar E22 för att du som kund ska känna dig trygg med att vi utför vårt arbete så noggrant och effektivt som möjligt, tills du som kund känner dig nöjd.

En behaglig kontorsflytt med professionell personal

Vi har genom åren utfört såväl enkla som mer avancerade kontorsflyttningar och vi har lång erfarenhet och rätt kompetens som krävs för att kunna genomföra en kontorsflytt smidigt och enkelt. Vid en företagsflytt och verksamhetsflytt vet vi vikten i att kunna arbeta professionellt och flexibelt. Hos oss har vi erfaren personal som alltid levererar maximal logistik där vi arbetar flexibelt till era arbetsrutiner. På så sätt kan ni fortsätta fokusera på ert arbete under flytten.

Behöver du hjälp med din företagsflytt Karlshamn,Sölvesborg eller Karlskrona? Vad du än vill ha hjälp med så löser E22 Flytt och Bud den bästa tjänsten för dig! Tveka inte med att höra av dig till oss redan idag!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]