Block & penna

Gratis offert

Få offert inom 48h

Kontakta oss

Maila oss

info@e22flytt.se

Telefon

Kontakta oss

0733-24 27 90

Välj en sida

Våra Tjänster

Våra flyttjänster

Vi kan hjälpa dig med en rad olika tjänster inom flytt och städ. Läs mer om de tjänster vi erbjuder här nedan.

Privatflytt & kontorsflytt

Vi flyttar både privata hem och kontor. Oavsett om du bor stort eller litet, om du behöver hjälp med hela boendet eller bara en liten del – så hjälper vi dig. Inga flyttar är för stora för oss!

Privatflytt

Att flytta kan vara både tidskrävande och fysiskt jobbigt. Att bära tunga lådor och kartonger upp och ner för trappor kan också skada dig som inte är van vid tunga lyft. Med lång erfarenhet i ryggen finns vi där för dig som behöver hjälp med din flytt. Vår personal är utbildade, erfarna och är därmed säkerhetsmedvetna.

Företagsflytt

Vi utför samtliga varianter av kontors och företagsflytt. För att undvika onödiga avbrott i produktionen för din verksamhet så krävs bra planering och rätt kunskap för att underlätta så att er företagsflytt blir så smidig som möjligt!

Vi har genom åren utfört såväl enkla som mer avancerade kontorsflyttningar och vi har lång erfarenhet och rätt kompetens som krävs för att kunna genomföra en kontorsflytt smidigt och enkelt.

Flyttstäd

Att flyttstäda är tidskrävande och för många inte den roligaste delen vid en flytt. Vi utför snabb, effektiv och prisvärd flyttstäd för dig som inte orkar, kan eller vill städa. Istället kan du njuta av att inreda ditt nya hem, medan vi städar din gamla bostad.

När vi flyttstädar åt dig utför vi städning av alla ytor. Hör av dig till oss om du vill veta mer om vad som ingår vid en flyttstädning.

Dödsbon

När en närstående går bort är det svårt och tufft att orka med de praktiska delarna, som till exempel att tömma boendet. Det kan också vara känslomässigt svårt att titta igenom och ta hand om den bortgångne personens saker och möbler.

Vi på E22ans Flytt & Bud kan hjälpa dig med dessa delar för att underlätta för dig som drabbats av en bortgång. Vi kan också hjälpa till att slänga dem möbler som inte kan säljas eller skänkas. Hör av dig till oss för att veta mer om vad som ingår vid en tömning och hur vi kan gå tillväga för att hjälpa just dig.

Bud

Behöver du transportera en enstaka stor och tung möbel, som till exempel ett piano eller ett skåp, och saknar rätt resurser? Vi kan hjälpa dig med detta!

Är man ovan vid tunga lyft och saknar rätt transportmedel är det bättre att anlita en firma än att försöka sig på flyttningen själv. Med lång erfarenhet och ansvarsförsäkring kan vi smidigt, tryggt och säkert transportera din tunga möbel. För att undvika skador på din möbel använder vi filtar vid varje flytt.